+47 47518469 (WhatsApp) tom@youare1ofus.com

Hva vil skille denne podcasten og andre, samt første del at Tom`s liv og reise i Thailand

Velkommen til første episode av en helt ny podcast som jeg har valgt å kalle: THAILAND EXPLAINED. Podcasten vil bli laget for både norsk og engelsk talende, derav det engelske navnet.

En podcast der du garantert vil få oppleve og lære ting du hverken visste eller ville trodde at du skulle få høre om temaet Thailand og Sør øst asia.

Jeg heter Tom og konseptet jeg jobber med som coach og konsulent heter simpelthen You Are One of Us. Så ved å høre på denne podcasten ja da blir dere rett og slett “One of Us”.

Planen for denne podcasten er å starte som en grønn uerfaren radioprater slik jeg er i dag, med de første episodene kun med lyd.

Episodene vil være så korte og informative som mulig, med null bullshit og rett fra levra, slik jeg er kjent for å være. Men i tillegg vil den også inludere dere som hører på. Dette er ingen enveiskjøring der jeg babler om ting jeg ikke har greie på, så jeg ønsker å snakke med folk som har helt andre erfaringer enn meg. Jeg har utviklet et skjema, der man kan sende inn spørsmål om hva som helst, og jeg vil bruke disse til å svare på spørsmål fra lytterne i hvert program, samt interaktivt være den som også taler lytternes sak.

Etter hvert vil casten bli inludert med video, og da er planen å ta inn intervju objekter som har en generell interessant fortid i eller fra Thailand. Jeg vil også snakke med en del lokale folk og finne ut litt hva de syntes om oss “innvandrere”, og jeg vil deretter ha gjester som kan lære oss mye mer enn det JEG kan.

Når ting begynner å bli litt mer “proft”, så vil jeg også innimellom sende LIVE, da fra forskjellige lokasjoner og med gjester som garantert vil bli spennende å møte. Bli med meg på motorsykkeltur og se hva jeg ser.

Trenger du assistanse?

⭐Sammen gjør vi ideer om til realitet⭐

Spesialitet: Jobb og Livsstilsendringer / Leve og-eller arbeide i et fremmed land / Etablering / Kulturforskjeller / Turisme og turplanlegging.

Ta kontakt med meg for et uforpliktende møte, så snakker vi om saken. Vi blir enige om veien videre.